aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΚοινοτάρχης Τρούλλων: «Έσπασαν γυαλιά, πήραν τις αποσκευές των παικτών»

Κοινοτάρχης Τρούλλων: «Έσπασαν γυαλιά, πήραν τις αποσκευές των παικτών»

Σοβαρά επεισόδια εκτυλιχτήκαν στο Μακάρειο Στάδιο πριν τον αγώνα της Ομόνοιας 1948 με την «FC Τρούλλοι» για τα μπαράζ ανόδου της ΣΤΟΚ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για πετροβολισμό και επίθεση στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας των Τρούλλων.

Σε δηλώσεις του στον Active (107.4 &102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ο κοινοτάρχης Τρούλων ανέφερε πως τη στιγμή που έφτασε στο χώρο το λεωφορείο της ομάδας δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, θέση που απορρίπτεται από πλευράς Αστυνομίας, η οποία τονίζει πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, σε σύσκεψη που προηγήθηκε, όσον αφορά την ώρα προσέλευσης των ομάδων στο γήπεδο. Σημειώνεται ότι την ώρα που εκτυλίσσονταν τα επεισόδια η Αστυνομία βρισκόταν καθοδόν για το Μακάρειο Στάδιο.

Διαβάστε επίσης: Πετροβολισμοί και επεισόδια στο Μακάρειο πριν το Ομόνοια 1948 – FC Tρούλλοι

Διαβάστε αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαι στο γήπεδο, το λεωφορείο της ομάδας όταν ήρθε στο Μακάρειο δέχθηκε επίθεση από γύρω 500 οπαδούς. Έσπασαν τα γυαλιά και πήραν τα ρούχα και τις αποσκευές των ποδοσφαιριστών μας. Η ομάδα μας δεν μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν έχει ρούχα. Τώρα υπάρχει αστυνομία αλλά τη στιγμή που ήρθε το λεωφορείο δεν είχε κανένα αστυνομικό».

Για το ότι δεν υπήρχε αστυνομία ανέφερε: «Το πρωί υπήρχε σύσκεψη με τον αστυνομικό Λευκωσίας και τον πρόεδρο της Ομόνοιας 1948 παρόλα αυτά δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός στο γήπεδο. Έσπασαν το λεωφορείο, ψέκασαν σπρέι στο λεωφορείο και μας πήραν τα ρούχα οι χούλιγκαν της Ομόνοιας 1948. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, δεν μας αφήνουν να πάμε στα αποδυτήρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ