aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΗ Ομόνοια 1948 για τα επεισόδια: «Τραυματίες που κανείς δεν είδε ποτέ»

Η Ομόνοια 1948 για τα επεισόδια: «Τραυματίες που κανείς δεν είδε ποτέ»

Ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τα όσα θλιβερά έγιναν έξω από το Μακάρειο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης για το απόγευμα αναμέτρησης με την FC Τρούλλοι, εξέδωσε η Ομόνοια 1948. Οι πράσινοι αναφέρουν πως μέλη του Δ.Σ. της ομάδας παρενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ κάνουν λόγο για τραυματίες παίκτες της αντίπαλης ομάδας που κανείς δεν είδε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Tρομακτικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο λεωφορείο των Τρούλλων

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Θέση για τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι:

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ενώ είχαμε σκοπό να τοποθετηθούμε αύριο μιας και φαίνεται ότι γίνεται μια προσπάθεια παραπληροφόρησης των Μ.Μ.Ε με δηλώσεις για τραυματίες και άλλα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Καταρχάς ως Δ.Σ δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε απερίφραστα τα όσα θλιβερά έγιναν έξω από το γήπεδο την ώρα άφιξης της αποστολής της ομάδας των Τρούλλων F.C. Δεν θέλουμε να επέμβουμε στην αντιπαράθεση μεταξύ των Τρούλλων και της αστυνομίας για το ποιος ευθύνεται για την μη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο την ώρα της άφιξης. Σήμερα το πρωί στην αστυνομική σύσκεψη είχαν συμφωνηθεί κάποια πράγματα και υπάρχουν πρακτικά αν το λάθος είναι της αστυνομίας ή αν η ομάδα των Τρούλλων δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα αυτό μπορεί να φανεί από τα πρακτικά.

Στα γεγονότα τώρα. Η αποστολή της ομάδας των Τρούλλων με την άφιξη της στο γήπεδο και στην προσπάθεια της να περάσει από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος δέχτηκε την επίθεση. Την στιγμή εκείνη δεν υπήρχε καθόλου αστυνομική δύναμη αλλά ούτε και ασφάλεια του γηπέδου. Όταν μέλη του Δ.Σ της ομάδας μας αλλά και απλοί οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντιλήφθηκαν το περιστατικό παρενεβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα. Μάλιστα με την συνοδεία μελών του Δ.Σ της ομάδας μας και οπαδών της καταφέραμε να οδηγήσουμε το λεωφορείο μέσα στο γήπεδο. Για όλα τα πιο πάνω μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν τις κάμερες του σταδίου αλλά και μπορούν να πάρουν μαρτυρία από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας του σταδίου ο οποίος μας ευχαρίστησε για την πολύτιμη μας βοήθεια αφού δεν υπήρχε κανείς άλλος την δεδομένη στιγμή στο σημείο για να παρέμβει.

Όταν καταφέραμε με ασφάλεια το λεωφορείο να περάσει μέσα στο γήπεδο η αποστολή της ομάδας των Τρούλλων μπήκε στο γήπεδο περπάτησε στο γρασίδι και δεν φαινόταν να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για την διεξαγωγή του αγώνα. Για τα πιο πάνω υπάρχουν πάλι μαρτυρίες αλλά και οι κάμερες του σταδίου. Δυστυχώς όμως στη συνέχεια η ομάδα των Τρούλλων αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να δηλώσει ότι δεν θέλει να κατεβεί στο παιχνίδι. Μάλιστα έκανε λόγο για τραυματίες τους οποίους ποτέ κανένας μας δεν είδε ούτε όταν κατέβαιναν από το λεωφορείο ούτε και όταν περιφέρονταν στα αποδυτήρια.

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμονής στα αποδυτήρια η αστυνομία και η ασφάλεια του σταδίου ενημέρωσαν τους διαιτητές ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα ασφάλειας του παιχνιδιού και το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά. Στην συνέχεια εμείς προσπαθήσαμε να μεταπείσουμε την ομάδα των Τρούλλων μιλώντας με παράγοντες αλλά και με τους ποδοσφαιριστές τους κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό.

Μετά και την άρνηση της ομάδας των Τρούλλων να μπει στο γήπεδο ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα αφού είχε περάσει το χρονικό περιθώριο που είχε δώσει.

Κλείνοντας να πούμε ότι δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε με ατάκες για τραυματίες και νοσοκομεία το μόνο που προσφέρουν είναι επισκεψιμότητα στις διάφορες σελίδες. Επίσης όσοι τις κάνουν θα πρέπει να ξέρουν ότι στη συνέχεια θα πρέπει να λογοδοτήσουν όταν υπάρχουν κάμερες και μαρτυρίες που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ