aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΦρέναρος FC 2000: Διοικητικός ανασχηματισμός και ενθαρρυντικά μηνύματα

Φρέναρος FC 2000: Διοικητικός ανασχηματισμός και ενθαρρυντικά μηνύματα

Για τον σχηματισμό του νέου Δ.Σ. ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της ομάδας Φρέναρος FC 2000 και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του σωματείου να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα.

Τα μηνύματα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ήταν ενθαρρυντικά μέσα από τη πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το νέο Δ.Σ. θα απαρτίζεται από τους Νίκο Μιχαήλ, Μιχάλη Τσομαλλούρη, Λάμπρο Κωνσταντίνου, Βασίλη Παπαθανασίου, Γιώργο Παπαθανασίου, Ανδρέα Χριστοδούλου, Χρίστο Κουτούνα, Βασίλη Κουτούνα, Γιώργο Μέσσιο, Αντώνη Πετρούδη και Κυριάκο Προδρόμου.

Τους πιο πάνω θα πλαισιώνουν οι Ανδρέας Τσαπαρέλλας, Πάνος Κονής, Θεόδωρος Βασιλείου, Πέτρος Χαραλάμπους, Ανδρέας Προδρόμου, Λούκας Τσιολάκης, Γιώργος Δημοσθένους, Πανίκος Κωμοδίκης, Θεόδωρος Σιακκάς, Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Πέρδικος.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Θα αποτελέσουν ομάδες εθελοντισμού οι οποίοι θα προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε τους ζητηθεί από το Δ.Σ. της ομάδας μας. Το νέο Δ.Σ. θέλει να εκφράσει τη σιγουριά του ότι αρκετοί φίλοι της ομάδας αν και βρίσκονται εκτός του Δ.Σ. θα παραμείνουν πιστοί στην ομάδα και με οποιοδήποτε τρόπο θα μπροέσουν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το Δ.Σ.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ