aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Δεν χρειάζόταν το περιστατικό με τον Παναγιώτη για να μάθουμε τους Τρούλλους»

«Δεν χρειάζόταν το περιστατικό με τον Παναγιώτη για να μάθουμε τους Τρούλλους»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9 σχολιάζει το πολυσυζητημένο βίντεο στο οποίο φαίνεται μία από τις πολλές στιγμές που υπέστη bullying ο αδικοχαμένος 16χρονος μαθητής Παναγιώτης Στεφανή από τους Τρούλλους.

Οι επιστημονικές εξετάσεις ανίχνευσαν 340ml αλκοόλης στο αίμα του 16χρονου. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε εφηβικό πάρτι και από ότι κατέδειξαν οι εξετάσεις, η υπερβολική χρήση αλκοόλ ήταν το αίτιο του τραγικού του θανάτου.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται ότι κάποιοι ανάγκαζαν τον Παναγιώτη να βρίζει την Ομόνοια, την Αριστερά, καθώς και τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια.

Αναλυτικά:

«Επειδή πολλοί μας ζητάτε να τοποθετηθούμε για το βίντεο με τον αδικοχαμένο 16χρονo από τους Τρούλλους τον οποίο ανάγκαζαν μετά από bullying να βρίζει την Ομόνοια και την αριστερά. Θα αφιερώσουμε δύο γραμμές.

Η μόνη δική μας τοποθέτηση είναι ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ένα τέτοιο συμβάν δεν πρέπει να τυγχάνει εκμετάλλευσης από κανένα, αλλά να γίνεται μάθημα για να αποτρέψουμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές. Άλλωστε για εμάς δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο περιστατικό για να μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε για το συγκεκριμένο χωριό.

Όπως είπαμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση για τα “καλά” παιδιά από τους Τρούλλους θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος της δικαστικής και εκεί θα πούμε πολλές αλήθειες που κρύφτηκαν πίσω από ένα βίντεο της επίθεσης το οποίο δυστυχώς βιαστήκαν να υιοθετήσουν ορισμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ