aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΑνανέωσε με Σωτηρίου, αρχηγούς και άλλους δύο

Ανανέωσε με Σωτηρίου, αρχηγούς και άλλους δύο

Η Ασπίς Πύλας ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πανίκο Σωτηρίου με μόνο στόχο την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία και τούς δύο αρχηγούς της Ανδρέας Χειμώνας και Αντώνης Τουμάζου (6η συνεχόμενη χρονιά).

Η Αασπίς Πύλας ανακοίνωσε επίσης τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της Θεόδωρο Πλατινάκη, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Επίσης,θα συνεχίσει και ο Δημήτρης Χριστάκη ο οποίος θα επανέλθει μετά από τον τραυματισμό που είχε στην έναρξη της περσινής σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας κος Π. Σωτηρίου χαρακτήρισε τους δύο ποδοσφαιριστές ως δύο πολύ ποιοτικές επιλογές στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Ο προγραμματισμός της συνεχίζεται. Ήδη έχει επέλθει συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ