aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΆλλες πέντε ανανεώσεις συμβολαίου και μία προσθήκη

Άλλες πέντε ανανεώσεις συμβολαίου και μία προσθήκη

Ο Εθνικός Λατσιών ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νικόλα Χρίστου, τον τερματοφύλακα Μάρκο Σμιθ, τον Μάριο Σταύρου, τον Νικόλα Σταύρου, τον Ανδρέα Ηρακλέους. Επίσης απέκτησε τον Σωτήρη Παπαχρίστου.

Αναλυτικά:

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή Νικόλα Χριστου! Ευχόμαστε στον Νικόλα καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

✍  Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Παπαχρίστου! Καλωσορίζουμε ξανά τον Σωτηρη στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε πολλες επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 19χρονο τερματοφύλακα Μάρκο Σμιθ. Ευχόμαστε στον Μάρκο καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή Μάριο Σταύρου! Ευχόμαστε στον Μάριο καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ηρακλέους! Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών!”.

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 21χρονο ακραίο επιθετικο Νικόλα Σταύρου! Ευχόμαστε στον Νικόλα καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ