Η Θύρα 9 για το ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας 1948

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 μέσω της οποίας αναφέρεται στις διαδικασίες για να αποκτήσει η Ομόνοια 1948 το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο.

«Όπως έχει γίνει γνωστό το Σωματείο μας άρχισε τις διαδικασίες για να αποκτήσει η ομάδα του Λαού το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο. Το γήπεδο αυτό θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας καθώς και των ακαδημιών. Η Ομόνοια του λαού κάνει βήματα σιγουριάς και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά και αισιοδοξία.

Ο σπόρος που αποφασίσαμε να φυτέψουμε τον Μάη του ‘18 έχει μεγαλώσει και τώρα αρχίζει να βγάζει καρπούς. Τους καρπούς που βγαίνουν από την δική μας εργασία, από τις δικές μας θυσίες και κόπους. Αυτό μας κάνει διπλά περήφανους.

Αποδεικνύουμε πως όταν ο κόσμος κάνει κουμάντο στην ομάδα του, πολλά επιτεύγματα μπορεί να καταφέρει. Για εμάς το να είναι η βάση, ιδιοκτήτης του σωματείου δεν είναι ένα καπρίτσιο, ένα πείσμα και μια άρνηση για αλλαγή προς τον εκσυγχρονισμό. Για εμάς το ιδιοκτησιακό αυτό καθεστώς είναι ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε την κοινωνία και το πως επιθυμούμε να την διαμορφώσουμε.

Εμείς σαν το οργανωμένο κομμάτι της ομάδας μας, είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να αρχίσουμε εθελοντική εργασία και να κτίσουμε με τον ιδρώτα μας το δικό μας γήπεδο, το δικό μας καμάρι. Όπως τότε στην Μια Μηλία, έτσι και τώρα…Συνεχίζουμε»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ