aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ατού που γίνεται... αχίλλειος πτέρνα

ΑΠΟΕΛ: Το ατού που γίνεται… αχίλλειος πτέρνα

Ένα από τα ατού της φετινής ομάδας του ΑΠΟΕΛ είναι η μεσοεπιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρινων, όπως άλλωστε έχουν τονίσει πάμπολλες φορές και οι δυο προπονητής που θήτευσαν στον «Αρχάγγελο» αλλά και ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Παίκτες όπως οι Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Μάγκλιτσα, Ντανίλο, Ντε Βινσέντι, Νατέλ και Θεοδώρου δημιουργούν μια μεσοεπιθετική γραμμή γεμάτη από ποιότητα. Ο ΑΠΟΕΛ στα πρώτα δύο ενενηντάλεπτα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και νωρίς – νωρίς στη σεζον βρίσκεται υπό την πίεση των αποτελεσμάτων. Αν και νωρίς στη σεζόν, όταν σε δυο αγώνες δέχεσαι ισάριθμες ήττες τότε στον τρίτο αγώνα δεν έχεις το περιθώριο να χάσεις άλλη μια αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό o ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε πολύ πιο απαιτητικός σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας εκ του αποτελέσματος δεν ήταν αρκετή η βελτίωση για να πάρει βαθμολογικό κέρδος και μάλιστα ζευγάρωσε τις αποτυχίες σε αρχή πρωταθλήματος μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ