aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το τρίπτυχο που έδωσε στον Μίλανιτς τα κλειδιά του «Αντώνης Καράς»

Ανόρθωση: Το τρίπτυχο που έδωσε στον Μίλανιτς τα κλειδιά του «Αντώνης Καράς»

Ο Ντάρκο Μίλανιτς είναι ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης. Μποορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η απόφαση έχει παρθεί και αυτή την ώρα οι δυο πλευρές είναι στην διαδικασία επεξεργασίας των συμβολαίων για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τρείς ήταν οι σημαντικοί λόγοι που έδωσαν στο Ντάρκο Μίλανιτς την θέση του προπονητή στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας». Ένα τρίπτυχο που ήταν αρκετό για να του δοθούν τα κλειδιά στο Προπονητικό Κέντρο «Αντώνης Καράς», καθώς επίσης και την ευθύνη της παρουσίας της ομάδας στους αγωνιστικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι η προηγούμενη εμπειρία του Ντάρκο Μίλανιτς στην πίεση του πρωταθλητισμού, αφου ο στόχος της Ανόρθωσης είναι η επιστροφή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος
Δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος είναι η παρουσία του Μίλανιτς στην Κύπρο και το τι κατάφερε στην Πάφο. Πολλοί προπονητές και με μεγαλύτερα μπάτζετ στην ίδια πόλη, είχαν θέσει σαν στόχο την παρουσία της ομάδας στην πρώτη εξάδα. Σε αυτό το κεφάλαιο ο Μίλανιτς ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να πετύχει την είσοδο της Πάφου στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος μας και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παράλληλα και κατά γενική ομολογία, η προηγούμενη του ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σε αυτόν τον τομέα τόσο ο Νεόφυτος Λάρκου όσο και ο Σάββας Δαμιανού, με επαφές που είχαν με παίκτες και παράγοντες της παφιακής ομάδας, συγκέντρωσαν πολύ καλά σχόλια για την αξία του νέου προπονητή της «Κυρίας».

Ο τρίτος λόγος ήταν η κατ’ ιδίαν επαφή που είχε ο Νεόφυτος Λάρκου με τον Ντάρκο Μίλανιτς. Στην συνέντευξη που έγινε με τους υπεύθυνους του προγραμματισμού στην βαρωσιώτικη ομάδα, Λάρκου και Δαμιανού εντυπωσιάστηκαν τόσο από την παρουσίαση του πλάνου του αλλά και με τις γνώσεις που είχε όσον αφορά την Ανόρθωση και την προοπτική της.

Αυτό το τελευταίο, δηλαδή η κατ ιδίαν συζήτηση – συνέντευξη ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή και υποψηφίους -είτε ποδοσφαιριστές είτε για οποιανδήποτε άλλη θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα- θεωρείται ως ιδιαίτερα σημαντική και πολλές φορές μπορεί να γείρει την πλάστιγγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ