aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρούλλοι FC: «Όλοι εκεί…»

Κάλεσμα στον κόσμο απεύθυνε η διοίκηση της ομάδας Τρούλλοι FC 2015 για τον αγώνα με την ΑΕΚ Κελλιών.

Αναλυτικά:

“Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΣΕΚ Λάρνακας διεξάγεται την Κυριακή 26/3/2017 και ώρα 3.30 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών, ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 και της ΑΕΚ Κελλιών.

Πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες στο χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου, γεγονός που προεξοφλά από τώρα, ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του Αγροτικού Ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί πως στην προημιτελική φάση η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 απέκλεισε τον ΑΙΑΝΤΑ Αλεθρικού με 4-1, η δε ΑΕΚ ΚΕΛΛΙΩΝ απέκλεισε το ΘΟΙ/ΑΕΚ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ με 2-0.

Παρά τις δυσκολίες του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, δηλώνουν πανέτοιμοι για την νίκη, για να βρεθούν στον μεγάλο Τελικό της Ομοσπονδίας και να πανηγυρίσουν και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου και ο Αντιπρόεδρος κ. Πάμπος Νεοφύτου, απευθύνουν έκκληση στους πιστούς φιλάθλους της Ομάδας μας, για ακόμα μια φορά να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο Δημοτικό Στάδιο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ