aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το «Sport Debate» γίνεται εκπομπή

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους ανακοινώνει στο sportdebate.wordpress.com πως το διαδικτυακό του blog, το «SPORT DEBATE» (www.sportdebate.wordpress.com) γίνεται πλέον και διαδικτυακή εκπομπή.

Αναλυτικά: «Με ιδιαίτερη χαρά, αλλά και περηφάνια σας ανακοινώνω ότι το διαδικτυακό μου blog, το «SPORT DEBATE» (www.sportdebate.wordpress.com) γίνεται πλέον και διαδικτυακή εκπομπή. Η εκπομπή, που θα είναι μονόωρη, θα προβάλλεται στο διαδίκτυο κάθε Τετάρτη, ξεκινώντας από τις 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Θα προβάλλεται «ζωντανά» στις 7μμ το απόγευμα, μέσω του διαδικτυακού καναλιού Alfa Sports TV (https://alfasports.tv), το οποίο φυσικά εκπέμπει και μέσω YouTube, Facebook, Twitter. Σε συνεργασία με την εταιρεία  «UNITRUST MEDIA» ξεκινούμε την παραγωγή της εκπομπής, η οποία θα έχει παρόμοια θεματολογία όπως και το ίδιο το Blog.

Η ιδέα και η εφαρμογή της μέσω της δημιουργίας του «SPORT DEBATE», είχε και έχει σκοπό την ανάδειξη ειδικών θεμάτων σχετικά με τον αθλητισμό και την προώθηση του κοινωνικού διαλόγου ως «όχημα» εποικοδομητικής συνεισφοράς προς τον αθλητισμό.

Στους τρεις μήνες δράσης του Blog, τα 30 περίπου άρθρα που φιλοξενηθήκαν αφορούσαν διάφορα φάσματα και θέματα του αθλητισμού, σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο περισσότερο, θέματα κοινωνικής και επιστημονικής υφής. Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αγκαλιάσατε τα άρθρα μου, καθώς και την εποικοδομητική στάση την οποία επιδείξατε σχολιάζοντας και προσφέροντας γνώσεις, απόψεις και εισηγήσεις. Ευχαριστώ επιπλέον όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αναδημοσίευσαν τα άρθρα μου σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα τους.

Το ταξίδι αυτό λοιπόν, όχι μόνο θα συνεχιστεί γραπτώς μέσω του Blog, αλλά πλέον θα ενισχυθεί με τη διαδικτυακή εκπομπή σε εβδομαδιαία βάση, με σκοπό να εκπληρώσει τον ιδρυτικό του στόχο, το «debate», το διάλογο. Στην παρουσία καλεσμένου σε κάθε εκπομπή, καθώς και με τη συμμετοχή των θεατών μέσω από τη σελίδα μας στο Facebook (@cyprussportdebate), θα αναδείξουμε θέματα που μας ενδιαφέρουν, ή μας προβληματίζουν, πάντοτε σχετικά με τον αθλητισμό και θα τα παρουσιάσουμε στο κοινό με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων και την προσφορά εισηγήσεων προς τα σχετικά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Θα προσπαθήσουμε να μοιραστούμε με τους θεατές τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και να διευρύνουμε την αντίληψη, κατανόηση και γενική γνώση της μάζας του κόσμου και της κοινής γνώμης για θέματα στον αθλητισμό, τα οποία είναι γενικότερου ενδιαφέροντος και κυρίως σχετικά με τη χώρα μας.

Προπάντων θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε περαιτέρω την αθλητική κουλτούρα, να αναπτύξουμε περαιτέρω την αθλητική νοοτροπία, να μειώσουμε την προκατάληψη και να ενισχύσουμε με αυτό τον τρόπο, με τις εισηγήσεις, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας τον κυπριακό αθλητισμό. Αυτό είναι εξάλλου και το όραμα μας.

Ελπίζω ότι τόσο το blog όσο και η εκπομπή θα καταφέρουν να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας και προσβλέπω όχι μόνο στην θέαση, αλλά και στην ενεργή συμμετοχή σας μέσω ερωτήσεων και τοποθετήσεων κατά τη διάρκεια της «ζωντανής» εκπομπής.

Είμαι πάντοτε στη διάθεση σας για να εισηγηθείτε θέματα προς συζήτηση, να εκφράσετε απόψεις, να προβάλετε εισηγήσεις. Σας ευχαριστώ ξανά για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας. Σας προσκαλώ να γίνετε κοινωνοί και συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ