aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤην Τρίτη (08/09) το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο ΚΟΠ-ΕΑΚ

Την Τρίτη (08/09) το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο ΚΟΠ-ΕΑΚ

Το καθιερωμένο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο για θέματα ποδοσφαίρου, συνδιοργανώνουν το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2020 η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, μεταξύ 09:00 και 12:00 και σε αυτό θα λάβουν μέρος οι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ.

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται τέσσερα θέματα προς ανάλυση:

* Ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς θα παρουσιάσει τους νέους κανονισμούς και τις προκηρύξεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020/21.

* Ο κ. Κώστας Θεοδότου, του Τμήματος Διαιτησίας ΚΟΠ θα κάνει παρουσίαση των νέων κανονισμών διαιτησίας.

* Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΟΠ κ. Μιχάλης Αγγελίδης θα αναλύσει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας για προστασία από τον COVID-19.

* Και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR κ. Μιχάλης Κουκουλάκης θα αναλύσει στους δημοσιογράφους τον τρόπο λειτουργίας του Video Assistant Referee στην Κύπρο, το οποίο θα εισαχθεί το προσεχές διάστημα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο ΚΟΠ-ΕΑΚ αποτελεί μέρος των προγραμματισμένων ενεργειών της ΕΑΚ για επιμόρφωση των μελών της, με τη συνεργασία με την ΚΟΠ να αποτελεί ιδιαίτερα βοηθητική στην υλοποίηση αυτών των δράσεων.

Εξάλλου, στο περιθώριο του σεμιναρίου ΚΟΠ-ΕΑΚ, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, ως μέλος του δικτύου #SupportCy, θα πραγματοποιήσει δράση στα πλαίσια της εκστρατείας «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο» που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου. Η εκστρατεία πραγματοποιείται σε αντικατάσταση της «Πορείας Χριστοδούλας», που φέτος ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Στο χώρο του σεμιναρίου θα στηθεί «κουμπαράς» για συλλογή χρημάτων, για όσους συναδέλφους επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Η ΕΑΚ από την πλευρά της θα πραγματοποιήσει εισφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ