aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Θα υπερβούμε εαυτούς, να βελτιώσουμε τον αθλητισμό και την κοινωνία μας»

«Θα υπερβούμε εαυτούς, να βελτιώσουμε τον αθλητισμό και την κοινωνία μας»

Πραγματοποιήθηκε τη σήμερα (18 Ιουλίου) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ, η τελετή εγκαθίδρυσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, με τη σκυτάλη στην προεδρία να παραλαμβάνει από την τέως πρόεδρο Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Το Υπουργικό Συμβούλιο, στις 14 Ιουλίου επικύρωσε το νέο 9μελές Δ.Σ. του ΚΟΑ, το οποίο αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και εφτά μέλη. Νέος πρόεδρος του ΚΟΑ ο Κλεάνθης Γεωργιάδης και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Λεοντής.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ είναι: Άντρη Σιάλου, Καίτη Χατζηκυριάκου Λουκαΐδου, Τάσος Προκοπίου, Λεόντιος Τσέλεπος, Αντώνης Νικολαΐδης, Στέλιος Στυλιανού και Μιχάλης Καυκαλιάς.

Ο Γεωργιάδης, αφού καλωσόρισε και συγχάρηκε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο χαιρετισμό του είπε ότι η Πολιτεία απευθύνει τις οφειλόμενες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη προς την Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, αλλά και στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. που αποχώρησαν. «Ήταν μία απίστευτα καλή πορεία. Ευχαριστούμε για το ταξίδι. Είμαστε δίπλα σου, όπως περιμένουμε να είσαι και εσύ μαζί μας, δίπλα μας», είπε ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς την κ. Παπαέλληνα. Όπως είπε, η μεγαλύτερη προσωπική του επιτυχία στο προηγούμενο Συμβούλιο ήταν ότι έκανε αδελφικούς φίλους.

«Θεωρώ την Κλέα αδελφή μου, στην οικογένεια και πάντα θα την έχω στην καρδιά μου. Το ίδιο και τον Δημήτρη Ιωάννου και τα άλλα τα παιδιά που αποχωρούν. Ευχαριστίες οφείλουμε και προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μας και μας διόρισε στην ανώτατη αθλητική αρχή του τόπου. Η υπόσχεση μας είναι ξεκάθαρη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να υπερβούμε εαυτούς για να κάνουμε τον αθλητισμό και την κοινωνία μας καλύτερη. Να συμβάλουμε και εμείς στο να βελτιώσουμε αυτήν την ταλαιπωρημένη κοινωνία, να ενισχύσουμε τους αθλητές κορυφής, αλλά και να προάγουμε τον κοινωνικό αθλητισμό για να ενισχύσουμε την υγιή κοινωνία. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες. Πρέπει να προωθήσουμε τα αθλητικά ιδεώδη», συμπλήρωσε. Αν καταφέρουν, συνέχισε, ο κ. Γεωργιάδης, να εμπλέξουν τα αθλητικά ιδεώδη στην κοινωνία μας θα την κάνουν καλύτερη για μας και τα παιδιά μας.

Ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. «Η εξασφάλιση των ορίων και η συμμετοχή τους είναι ήδη τεράστια επιτυχία για την μικρή μας πατρίδα. Εύχομαι ότι καλύτερο και καλή συνέχεια», πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε, παράλληλα, τον αναπληρωτή Διευθυντή και το προσωπικό του ΚΟΑ για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και τους κάλεσε να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο και όλοι μαζί να προωθήσουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του κυπριακού αθλητισμού.

Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληλα

Σε χαιρετισμό της, η τέως πρόεδρος του ΚΟΑ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα αφού συνεχάρη το νέο Δ.Σ. του ΚΟΑ και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του, είπε ότι χαίρεται για το γεγονός ότι θα υπάρχει συνέχεια με το διορισμό του Αντιπροέδρου Κλεάνθη Γεωργιάδη στη θέση του Προέδρου του Οργανισμού, του Δημήτρη Λεοντή στη θέση του Αντιπροέδρου και των μελών του απερχόμενου ΔΣ που επαναδιορίστηκαν: της Άντρης Σιάλου, του Τάσου Προκοπίου και του Μιχάλη Καυκαλιά.

«Είναι σημαντικό πως πέντε από τους διορισθέντες συνεχίζουν και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αφού θα είναι γνώστες όλων των θεμάτων που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και αυτών που έχουν τροχοδρομηθεί. Συγχαρητήρια και στα νέα μέλη του ΔΣ που έχουν διοριστεί: τον Ολυμπιονίκη μας Αντώνη Νικολαΐδη, την Καίτη Λουκαΐδου-Χατζηκυριάκου, τον Στέλιο Στυλιανού και τον Λεόντιο Τσέλεπος και τους εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία. Ευχαριστώ ξανά όλα τα Μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Φίλιππο Σοφοκλέους, καθώς και όλο το προσωπικό για τη στήριξη και την βοήθεια του στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου και σας παρακαλώ να πράξετε το ίδιο και για το νέο Δ.Σ.. Από τη πλευρά μου θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά τα θέματα του αθλητισμού», πρόσθεσε η τέως πρόεδρος του ΚΟΑ.

Στο τέλος του τελετουργικού μέρους, ο πρόεδρος του ΚΟΑ απένειμε αναμνηστικά δώρα ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την πολύτιμη προσφορά και συμβολή τους στην ανάπτυξη του κυπριακού αθλητισμού και στον Οργανισμό, στην τέως πρόεδρο και στα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. 2014-16 τα οποία δεν επαναδιορίστηκαν. Στην τελετή παρευρέθηκαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. Δημήτρης Ιωάννου, ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών και το προσωπικό του ΚΟΑ.

Πρώτη συνεδρία: Μετά την εγκαθίδρυση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, έκαμε εθιμοτυπική συνεδρία-συνάντηση γνωριμίας των νέων μελών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ είναι:

Πρόεδρος: Κλεάνθης Γεωργιάδης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Λεοντής

Μέλη: Άντρη Σιάλου, Καίτη Χατζηκυριάκου Λουκαϊδου, Τάσος Προκοπίου, Λεόντιος Τσέλεπος, Αντώνης Νικολαΐδης, Στέλιος Στυλιανού, Μιχάλης Καυκαλιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ