aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Θα πρέπει να αποτελέσουν το μέλλον της Αλκής»

«Θα πρέπει να αποτελέσουν το μέλλον της Αλκής»

Πολύ σημαντικές επιτυχίες είχαν οι ομάδες των ακαδημιών της Αλκής αγώνες που έδωσαν. Συγκεκριμένα η Αλκή επικράτησε της ΑΕΚ στις ηλικίες U14, U15 και U17. Στην ηλικία κάτω των 17 ετών, η ομάδα της Αλκής πήρε τη νίκη με 1-0 και από την 19η θέση ανέβηκε στην 17η με 11 βαθμούς. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία που έφερε την ομάδα μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Στην ηλικία κάτω των 15 ετών, η «Αθάνατη» επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ επίσης με σκορ 1-0. Η επιτυχία αυτή της ομάδας, την ανέβασε στους 41 βαθμούς και παρέμεινε στην 9η θέση. Τέλος στην ηλικία κάτω των 14 ετών, έγινε συναρπαστικό παιχνίδι και πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η ομάδα της Αλκής πήρε τη νίκη με 3-2 αγωνιζόμενη ως φιλοξενούμενη. Ανέβηκε στους 35 βαθμούς και στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τις νεότερες ομάδες του σωματείου, αφού αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποτελέσουν το μέλλον της Αλκής. Καλεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και μέσα σε κόσμια πλαίσια να προσπαθήσουν να έχουν περαιτέρω πρόοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ