aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤεσσάρα και τρόπαιο για τους παλαίμαχους του Απόλλωνα!

Τεσσάρα και τρόπαιο για τους παλαίμαχους του Απόλλωνα!

Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι οι παλιοί αστέρες του Απόλλωνα επιβλήθηκαν στον τελικό Κυπέλλου των παλαιμάχων της Ανόρθωσης με 4-1 και πανηγύρισαν το βαρύτιμο τρόπαιο!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας με έξυπνη τακτική κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Άγγελο Τσολάκη στο 13’ ωστόσο η απάντηση από την Ανόρθωση ήταν άμεση αφού στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε με τον Καστάνα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τους ποδοσφαιριστές των «γαλάζιων» να δίνουν χώρο και να προσπαθούν να κτυπήσουν στην αντεπίθεση. Έτσι στο 29’ ο Τσολάκης έβγαλε μια εκπληκτική μπαλιά στο Μάριο Χαραλάμπους που με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη η Κυρία μπήκε δυνατά για την ισοφάριση όμως οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα κράτησαν γερά και με έξυπνο τρόπο έβαιναν στην αντεπίθεση. Σε μια απ αυτές ο Πίττας με φοβερό σουτ σημείωσε το 3-1 ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαραλάμπους αύξησε τα γκολ σε τέσσερα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ