aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤελικός Φοιτητικού πρωταθλήματος Αγγλίας υπό την αιγίδα του Προέδρου ΚΟΑ

Τελικός Φοιτητικού πρωταθλήματος Αγγλίας υπό την αιγίδα του Προέδρου ΚΟΑ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6.00 μ.μ. στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Αθλητικού Κέντρου, θα διεξαχθεί ο τελικός του φοιτητικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Αγγλίας μεταξύ των ομάδων Leicester (πρωταθλήτρια Midlands) και Brighton (πρωταθλήτρια Νότιας Αγγλίας).

Ο τελικός θα διαρκέσει μια ώρα και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Τα πρωταθλήματα της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκίνησαν τέλος Οκτωβρίου 2019 στην Αγγλία και ο τελικός θα γινόταν τέλος Μαρτίου 2020, όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Για αυτό η ΕΦΕΚ αποφάσισε όπως ο τελικός διεξαχθεί στην Κύπρο, για τον λόγο ότι οι φοιτητές εδώ και λίγους μήνες βρίσκονται στο νησί μας.

Μετά το πέρας του τελικού θα γίνουν οι απονομές, ενώ πρέπει να τονισθεί ότι ο ΚΟΑ βοηθά και στηρίζει όλα τα πρωταθλήματα που διεξάγει η ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τελικού, ο Πρόεδρος της ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου Γιώργος Ανδρέου και ο πρώην Πρόεδρος Κωνσταντίνος Σακκάδας, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΚΟΑ στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού και τον ευχαρίστησαν για τη βοήθεια και τη στήριξη του ΚΟΑ προς την ΕΦΕΚ για τις αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωσης τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ