aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΣύνδεσμοι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κύπρο, ένωσαν δυνάμεις για τον Λίβανο

Σύνδεσμοι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κύπρο, ένωσαν δυνάμεις για τον Λίβανο

Αντίπαλοι μονάχα στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου, για πρώτη φορά οι Κύπριοι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μέλη των δύο επίσημων Συνδέσμων στο νησί μας), ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζεύοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στο Λίβανο και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Βηρυτό.

Μαζί με εκατοντάδες άλλους συμπατριώτες μας (οργανωμένα και μη), έτσι και οι οπαδοί των δύο μισητών αντιπάλων και των μεγαλύτερων ομάδων της Αγγλίας, έβαλαν στην άκρη τις όποιες οπαδικές διαφορές τους. Έτσι, ευνέβαλαν όσο μπορούν με τη σειρά τους στην προσπάθεια συμπαράστασης που είναι σε εξέλιξη από τις 4 Αυγούστου, μετά την τεράστια και φονική έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας της γειτονικής μας χώρας. Έκρηξη η οποία ευαισθητοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.

Ο αιθμός των νεκρών πλησιάζει τους 200, οι τραυματίες ξεπέρασαν τους 6.000, 30-40 είναι οι αγνοούμενοι, περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, ενώ τόσο το λιμάνι της πρωτεύουσας όσο και περίπου 6.000 κτήρια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Αντιλαμβάνεστε για πόσο μεγάλη ζημιά και πόσο μεγάλο είναι το πλήγμα στο Λίβανο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ