aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΣυνάντηση ΚΟΑ με το νέο Δ.Σ. της ΕΑΚ

Συνάντηση ΚΟΑ με το νέο Δ.Σ. της ΕΑΚ

Συζήτηση σε πολύ θετικό κλίμα γύρω από τα θέματα της προβολής των αθλημάτων, της πρόσβασης και των συνθηκών εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ στις αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚ έγινε δεκτή το μεσημέρι της Τρίτης (19/06) από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Αθλητισμού. Διά του προέδρου του κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη ο ΚΟΑ επαναδιατύπωσε την στήριξη προς την ΕΑΚ και την πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας των δύο μερών για την ετήσια Γιορτή των Αρίστων του κυπριακού αθλητισμού.

Συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης της δημοσιογραφικής κάλυψης των όλων των αθλημάτων και των δραστηριοτήτων των Ομοσπονδιών και ανταλλάχθηκαν απόψεις επί του θέματος.

Επί τάπητος τέθηκε αίτημα της ΕΑΚ όπως η επίδειξη της κάρτας AIPS να εξασφαλίζει είσοδο των αθλητικών συντακτών στις εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται ο ΚΟΑ αλλά και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ΜΜΕ στους ίδιους χώρους, αιτήματα που έτυχαν θετικής αντιμετώπισης.

Τέλος, ζητήθηκε η στήριξη του ΚΟΑ σε θέματα εκπαίδευσης των λειτουργών του αθλητικού Τύπου και προσέλκυσης περισσότερων γυναικών στο επάγγελμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ