aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμπληρώνεται το παζλ του εγχώριου τελικού στο Neymar Jr’s Five

Συμπληρώνεται το παζλ του εγχώριου τελικού στο Neymar Jr’s Five

Άλλα οκτώ εισιτήρια για τον τελικό της κυπριακής έκδοσης Neymar Jrs Five δόθηκαν την περασμένη Κυριακή (22/04), στο δεύτερο επαρχιακό προκριματικό. Μετά τη Λάρνακα σειρά είχε η Λευκωσία και οι εγκαταστάσεις City Fields που φιλοξένησαν πέραν των εκατό ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τις ικανότητές τους στο γήπεδο και διεκδίκησαν με πάθος μια θέση στον τελικό.

Οκτώ ομάδες τα κατάφεραν και έκλεισαν ραντεβού για την Πρωτομαγιά, όταν και θα μπουν στην τελική αναμέτρηση για την πρωτιά και το ταξίδι στην Βραζιλία, προκειμένου να συμμετάσχουν στον παγκόσμιο τελικό του Neymar Jrs Five. Πέρσι μετείχαν στη διοργάνωση πέραν των 100.000 ποδοσφαιριστών παγκοσμίως, με τους κορυφαίους πέντε να αγωνίζονται απέναντι στην ομάδα του Neymar Jr.

Την Κυριακή, 29 Απριλίου θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος επαρχιακός προκριματικός, στα Premier Mini Football (Tavelas) στη Γερμασόγεια. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.neymarjrsfive.com και επί τόπου, μέχρι τις 10:00πμ. Απομένουν μόλις τρεις θέσεις για να συμπληρωθούν οι 16 ομάδες που θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ παιχνίδια, σε τουρνουά 5×5 που δεν ξανάγινε στην Κύπρο.

Οι κανονισμοί δεν είναι συνηθισμένοι. Κάθε ομάδα αποτελείται από πέντε παίκτες, χωρίς όμως τερματοφύλακα. Τα τέρματα είναι μικρά. Κάθε φορά που μια ομάδα βάζει γκολ, ο αντίπαλος χάνει έναν ποδοσφαιριστή. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα αφήσει την αντίπαλη χωρίς παίκτες ή αυτή που θα έχει περισσότερους παίκτες μετά από δέκα λεπτά αγώνα. Σε περίπτωση ισοπαλίας σε νοκ άουτ αγώνα η νίκη κρίνεται σε αγώνα 1v1.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, ενώ υποστηρίζεται από τις Υπεραγορές ΜΕΤΡΟ και το Kinx Gaming.

To Neymar Jrs Five στηρίζει το Projecto Neymar Jr, την στέγη κάτω από την οποία συγκεντρώνεται το φιλανθρωπικό έργο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ