aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στις 30 Απριλίου το νέο τουρνουά

Την ευκαιρία να περάσουν ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση, χαρά και ποδόσφαιρο θα έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές ακαδημιών από 7 μέχρι 12 ετών, αφού το πρώτο Pascal Football Cup θα διεξαχθεί το τριήμερο 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου, στα γήπεδα της Σχολής Pascal στη Λευκωσία (Ανθούπολη).

Στο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί Υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αναμένεται να συμμετέχουν περίπου χίλιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, σε έξι ηλικιακές κατηγορίες. Οι ομάδες θα αγωνιστούν στη φάση των ομίλων και ακολούθως οι καλύτερες θα προκριθούν στα νοκ άουτ.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα ζήσουν μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία με κύριο στόχο τη διασκέδαση και τη χαρά της συμμετοχής, πάντα στα πλαίσια του Fair Play και του Ευ Αγωνίζεσθαι. Οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες και να απολαύσουν τις διάφορες υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις της Σχολής Pascal. Θα υπάρχουν επίσης και αρκετά διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο χώρο.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια διοργάνωση η οποία αφενός θα φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου στις ηλικίες που απευθύνεται, αφετέρου φιλοδοξούμε το Pascal Football Cup να είναι πολύ περισσότερα από ένα ακόμα ποδοσφαιρικό τουρνουά», σχολιάζει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Μάριος Καλαποδάς.

Εγγραφές και κατηγορίες

Σωματεία και ακαδημίες που επιθυμούν να συμμετέχουν με τις ομάδες τους στο Pascal Football Cup, θα μπορούν να εγγράφονται στο τουρνουά μέχρι τις 19 Απριλίου, ενώ η προθεσμία της υποβολής ρόστερ λήγει στις 26 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση των ομίλων, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό. Η ώρα και η τοποθεσία της κλήρωσης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στο πρώτο Pascal Football Cup, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά ακαδημιών γεννημένα μεταξύ του 2007 και 2012 (U12 – U7). Οι θέσεις είναι περιορισμένες καθώς στις ηλικίες 2007 και 2008 θα λάβουν μέρος μέχρι 12 ομάδες σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, ενώ στις ηλικιακές κατηγορίες 2009 μέχρι 2012 θα λάβουν μέρος μάξιμουμ 16 ομάδες σε κάθε κατηγορία.

Στις ηλικίες 2007 και 2008 οι αγώνες θα διεξάγονται 9v9 σε γήπεδο διαστάσεων 55Χ40 και θα διαρκούν 50 λεπτά. Στις ηλικίες 2009 και 2010 οι αγώνες θα είναι 7v7 και θα διαρκούν 40 λεπτά, όπως και στις ηλικίες 2011 και 2012, όπου οι ομάδες θα παίζουν 5v5. Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα σε απεριόριστες αλλαγές, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να νοιώσουν τη χαρά της συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το πρώτο Pascal Football Cup στο www.pascalfootballcup.com και στο τηλέφωνο +35799005124.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ