aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Κυπρο η ηγεσία της UEFA για συνεδρία της Ε.Ε. το 2023

Στην Κυπρο η ηγεσία της UEFA για συνεδρία της Ε.Ε. το 2023

Η UEFA αποφάσισε όπως η επόμενη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της να πραγματοποιηθεί στην Κύπρο το Σεπτέμβρη του 2023.

Η απόφαση πάρθηκε στη σημερινή συνεδρία της στην Κροατία. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όσο και για τη χώρα μας, αφού θα δοθεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή του Κύπριακου ποδόσφαιρου και γενικότερα της πατρίδας μας.

Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της Κύπρου ως η επόμενη χώρα που θα φιλοξενήσει συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, διαδραμάτισε η συμμετοχή του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα στην ηγετική πυραμίδα της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο κ. Κουμας κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αποδέκτη.

Για να γινεί εφικτή η πραγματοποίηση της συνεδρίας στην Κύπρο, τη συγκατάθεση της έδωσε και η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας, καθώς ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Δανία η επόμενη συνέδρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ