aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣούπερ Καπ: Οι Τρούλλοι κόντρα στην ΑΕΚ Κελλιών

Σούπερ Καπ: Οι Τρούλλοι κόντρα στην ΑΕΚ Κελλιών

Διεξάγεται την Παρασκευή 7/10/2016 στις 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών, ο αγώνας για την Ασπίδα της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας (Σούπερ Καπ) ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Τρούλλων, και της περσινής φιναλίστριας κυπέλλου, ομάδας της ΑΕΚ Κελλιών.

«Παρόλο ότι πολλοί χαρακτηρίζουν ως φαβορί την ομάδα μας, εντούτοις εγώ απαιτώ σοβαρότητα, και πάθος στο γήπεδο, γιατί τότε μόνο έτσι. θα έλθει η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της Ομοσπονδίας», ήταν χαρακτηριστικές οι προτροπές του προέδρου της των Τρούλλων, Γιώργου Προκοπίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα πλαίσια του ίδιου θεσμού, δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων. Σημειώνεται όμως ότι στην περσινή ποδοσφαιρική περίοδο οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες 3 φορές και οι Τρούλλοι νίκησαν ισάριθμες φορές.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ, Ανδρέας Ιακώβου, ευχήθηκε όπως διεξαχθεί ένας πολύ καλός αγώνας μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ