aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣήκωσε το «γάντι» και απάντησε στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Σήκωσε το «γάντι» και απάντησε στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Σε δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, αναφέρθηκε για το λόγο που δεν θα ισχύσει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου στον τουρνουά (Ιnternational Basketball Tournament «Νεόφυτος Χανδριώτης») που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ελευθέρια.

Είναι ένα θέμα που έθιξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι με ανακοίνωση τους διερωτούνται γιατί το καλαθοσφαιρικό τουρνουά θα γίνει χωρίς κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά:

«Η νομοθεσία είναι του 2008 και η προσπάθεια εφαρμογής υπάρχει χρόνια. Φτάσαμε στο 2018 λόγω των διαδικασιών στη δημόσια υπηρεσία. Η προσφορά κατακυρώθηκε πριν από δύο μήνες και έπρεπε να ετοιμαστούν και να αγοραστεί ο εξοπλισμός. Να προμηθευτούν τα γήπεδα και να εκπαιδευτεί το προσωπικό για όλα όσα σχετίζονται με τη κάρτα φιλάθλου.

Έπρεπε πρώτα να ετοιμαστούμε για το ποδόσφαιρο. Η νομοθεσία επιτρέπει να μην εφαρμοστεί σε γήπεδα κλειστά που είναι χωρητικότητας κάτω των δύο χιλιάδων. Νομίζω, υπάρχουν μόνο τρία γήπεδα που έχουν χωρητικότητα μεγαλύτερη από δύο χιλιάδες. Είναι μια αδυναμία της νομοθεσίας. Δεν μπορεί επειδή ένα γήπεδο έχει χωρητικότητα 1800, να μην εφαρμοστεί το μέτρο και σε περίπτωση επεισοδίων να μην εντοπιστεί ο παραβάτης. Ακόμα και να μην εφαρμοστεί στα κλειστά γήπεδα, εμείς θα το εφαρμόσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ