aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣφίγγει κι άλλο ο κλοιός - Νέα μέτρα από την κυβέρνηση

Σφίγγει κι άλλο ο κλοιός – Νέα μέτρα από την κυβέρνηση

Τα περιθώρια στενεύουν. Τα επιδημιολογικά δεδομένα ανεβάζουν τον συναγερμό στο κόκκινο και η κυβέρνηση την Τετάρτη ανακοινώνει νέους περιορισμούς. Σε περίπτωση μάλιστα, που υιοθετηθεί το επικρατέστερο σενάριο, που αφορά την επέκταση των περιορισμών που σήμερα εφαρμόζονται σε Λεμεσό και Πάφο, η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11 το βράδυ θα ισχύει, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου δεν καθησύχασαν τους επιστήμονες, αρκετοί από τους οποίους παραδέχθηκαν σε δηλώσεις τους ότι τα μέτρα που βρίσκονται την τελευταία εβδομάδα σε εφαρμογή, μάλλον δεν έχουν αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, κυρίως λόγω ελλιπούς πειθαρχίας. Χθες, το ένα στα τέσσερα άτομα που υποβλήθηκαν σε εξέταση μέσω της διαδικασίας ιχνηλάτησης αποδείχθηκε θετικό στον ιό, ενώ την ίδια ώρα ο ιός φαίνεται να έχει εισβάλει σε οίκο ευγηρίας, γεγονός που έθεσε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τις Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα στο PHILENEWS.COM.CY

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ