aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε τραγική κατάσταση οι εγκαταστάσεις του Ρίο! (pics)

Σε τραγική κατάσταση οι εγκαταστάσεις του Ρίο! (pics)

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όταν δεν υπάρχει κανένα πλάνο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων μετά από αυτούς, το μόνο που καταφέρνουν είναι η δημιουργία κτηρίων… φαντασμάτων για τις πόλεις που τους φιλοξενούν.

Στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε πλέον και το Ρίο. Σχεδόν έξι μήνες μετά το τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων οι φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις δείχνουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Τα νερά στις πισίνες έχουν γίνει ροζ, οι περισσότερες από αυτές θυμίζουν… στοιχιωμένα σπίτια, ενώ σε αρκετές έχει ξεκινήσει το πλιάτσικο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Μαρακανά από το οποίο ήδη έχουν κλαπεί από ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις μέχρι καθίσματα!

Τι μας θυμίζουν άραγε όλα αυτά… Αν και η αλήθεια είναι ότι στην Αθήνα κράτησαν λίγο παραπάνω οι εγκαταστάσεις σε μία αξιοπρεπή κατάσταση, ενώ κάποιες από αυτές λειτουργούν ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ