aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόεδρος ΚΟΑ: Ο Οργανισμός θα είναι δίπλα σας σε όλη την αθλητική σας σταδιοδρομία

Πρόεδρος ΚΟΑ: Ο Οργανισμός θα είναι δίπλα σας σε όλη την αθλητική σας σταδιοδρομία

Σε σεμνή τελετή έγινε την Τρίτη  15 Ιουνίου 2021 στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού  παρέδωσε τα μηνιαία επιδόματα στους δικαιούχους αθλητές και προπονητές του Εθνικού Σχεδιασμού Στήριξης Νεαρών Πρωταθλητών Ατομικών Ολυμπιακών Αθλημάτων των επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές: «Κάμνετε αυτό που αγαπάτε, με την ενασχόληση σας με τον αθλητισμό. Χρειάζονται μεγάλες θυσίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Να νιώθετε ξεχωριστή περηφάνια που εκπροσωπείτε την πατρίδα σας στον διεθνή αθλητικό χώρο. Αυτά τα λεφτά που παίρνετε σήμερα τα δικαιούστε και τα αξίζετε. Όμως πρέπει να τα χρησιμοποιείτε με σωστό τρόπο, γιατί είναι  δημόσιο χρήμα.  Ξέρουμε ότι το χρήμα αυτό πάει σε καλό τόπο και ότι θα αξιοποιηθεί σωστά. Να το αξιοποιήσετε και να θεωρήσετε τους εαυτούς σας τυχερούς που είσαστε γεροί, δυνατοί και κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλο. Εμείς θα σας παρακολουθούμε πολύ στενά».

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε επίσης, ότι ο αθλητισμός μετά την πανδημία επανήλθε τώρα σε καλούς ρυθμούς και αθλητές μας συμμετείχαν πρόσφατα στους Παγκύπριους Αγώνες Στίβου, Σκοπευτές μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία, με ξεχωριστές επιτυχίες, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Είχαμε πρόσφατα διεθνείς επιτυχίες και σε άλλα αθλήματα, όπως Τζούντο, καράτε κ.ά. Αποδείχθηκε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και οι αγωνιστικές συμμετοχές θα εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Μπροστά μας τώρα είναι η διεθνής διοργάνωση στίβου, το «Μπρούνο Ζάουλι» στο Τσίρειο στάδιο. Μια διοργάνωση για την οποία  ο ΚΟΑ έκαμε μεγάλη προσπάθεια να μην αναβληθεί, μαζί με την ΚΟΕΑΣ, και νιώθει μεγάλη περηφάνια γι’ αυτό.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχήθηκε στους αθλητές κάθε επιτυχία, ενώ συγχάρηκε και τους προπονητές των αθλητών για το έργο που επιτελούν.

Στο περιθώριο της τελετής δόθηκε και η χορηγία του Σχεδίου Υποτροφιών στον Χρίστο Δημητρίου, που είναι ενταγμένος στον Σχεδιασμό Υψηλής Επίδοσης.

Παρόντες στην τελετή ήταν και τα Μέλη ΔΣ Δώρα Κυριάκου & Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και ο αρμόδιος λειτουργός των Εθνικών Σχεδιασμών του ΚΟΑ Κώστας Σολωμού με την συνεργάτιδα του Πετρούλα Χαριλάου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ