aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠέντε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έπαιξαν στη νίκη της Εθνικής

Πέντε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έπαιξαν στη νίκη της Εθνικής

Πέντε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αγωνίστηκαν στη νίκη της εθνικής U14 σε βάρος των Σκοπίων με 1-0, οι Λοΐζου, Ζευκή, Ποντικού, Χρυσοστόμου και Χατζηβασιλείου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άνοιξε με νίκη τον κύκλο των φιλικών αγώνων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας διατήρησε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να πιέζει και να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες.

Το γκολ που μας χάρισε τη νίκη σημείωσε στο 74’ ο Ιάκωβος Λαός μετά από μελέ διαρκείας στην εστία των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, 1-0 για την Κύπρο.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Κ. Χρυσοστόμου (41’ Χατζηγαβριήλ), Χατζηβασιλείου, Αχ. Γεωργίου (64’ Κωστής), Κατσιάμη (64’ Λαός), Κοκκινόφτα, Α. Χρυσοστόμου (41’ Λοϊζου), Μαρνέρο (64’ Π. Αντωνίου), Οκκά (48’ Νικολεττίδης), Οικονομίδη (41’ Ποντικού), Χρίστου (41’ Ζευκής), Φασουλιώτη (48’ Κοτσώνης).

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη σε δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί πάλι στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 11:00πμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ