aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠατέρας 19χρονου επιτέθηκε σε αστυνομικό που τον ανέκοψε για έλεγχο

Πατέρας 19χρονου επιτέθηκε σε αστυνομικό που τον ανέκοψε για έλεγχο

Περίεργες είναι μερικές από τις δικαιολογίες, τις οποίες επικαλούνται οδηγοί, οι οποίοι παραβιάζουν το σχετικό διάταγμα για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Παράλληλα άσχημες είναι και οι αντιδράσεις μερικών πολιτών όταν βρεθούν ενώπιον ελέγχου από την Αστυνομία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου ανέφερε στο phılenews ότι 19χρονος οδηγός σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας ανακόπηκε για έλεγχο. Τότε, o νεαρός κάλεσε στο σημείο τον πατέρα του, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό, ο οποίος τον κατήγγειλε για την παραβίαση του διατάγματος απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ανέφερε ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί φάκελος για παραπομπή του πατέρα ενώπιον της δικαιοσύνης. “Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τους καουμπόηδες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρέου.

Σύμφωνα με τα όσα ακόμη μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, οδηγός που ανακόπηκε για έλεγχο στη Λεμεσό, ο οποίος μετέβη εκεί από την Λάρνακα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μετέβαινε σε φίλο του στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς για να δανειστεί την ηλεκτρική του σκούπα, εφόσον η δική του χάλασε και έπρεπε να καθαρίσει το σπίτι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ