aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟι ποδοσφαιρίστριες συντάσσονται με τους συναδέλφους τους! (video)

Οι ποδοσφαιρίστριες συντάσσονται με τους συναδέλφους τους! (video)

Τις τελευταίες μέρες βλέποντας την εκστρατεία #RespectFootballers που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Β’ Κατηγορίας, με αίσθημα αλληλεγγύης πολλές ποδοσφαιρίστριες επικοινώνησαν με τον ΠΑΣΠ για να εκφράσουν την στήριξη και τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία. Δηλώνοντας παράλληλα πως είναι η ελάχιστη ανταπόδοση προς τους άνδρες συναδέλφους τους οι οποίοι είχαν στηρίξει την δική τους εκστρατεία για το #EqualGame.

Οι ποδοσφαιρίστριες γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι τους στις μικρές Κατηγορίες αφού με τα ίδια προβλήματα και αντίξοες συνθήκες καλούνται κι αυτές και οι ομάδες τους να αγωνίζονται στο δικό τους Πρωτάθλημα.

Τρανό παράδειγμα σήμερα, που αναγκαστικά το παιχνίδι Γεροσκήπου Ladies-Λευκοθέα Λατσιών, διεξήχθη στις 09:00 π.μ. και όταν έφθασαν στο γήπεδο τόσο οι δύο ομάδες όσο και οι διαιτητές, δεν είχαν αποδυτήρια να αλλάξουν αφού ο Δήμος τα είχε κλειδώσει λόγω των μέτρων για την πανδημία. Είχαμε μάλιστα και την απολογία του προέδρου της Γεροσκήπου προς την Λευκoθέα και τους διαιτητές ξεκαθαρίζοντας πως η ευθύνη δεν ήταν της ομάδας του.

#WeAreStrongerTogether

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ