aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Μπόρις Τζόνσον λαμβάνει οξυγόνο» -Θα παραμείνει στο νοσοκομείο

«Ο Μπόρις Τζόνσον λαμβάνει οξυγόνο» -Θα παραμείνει στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει και σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αφού έγινε δεκτός χθες με «επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού», δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός ενώ σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, του χορηγήθηκε οξυγόνο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο St. Thomas στο Γουεστμίνστερ στις 8 χθες το βράδυ, κατόπιν συμβουλής του γιατρού του, αφού συνέχισε να έχει υψηλό πυρετό. Ένας εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επέμεινε χθες πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο δεν ήταν μέτρο «επείγουσας ανάγκης» αλλά για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Προσπαθεί να καθησυχάσει το κοινό η Ντάουνινγκ Στριτ

Κι ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ προσπαθεί να καθησυχάσει το κοινό λέγοντας πως ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει «ήπια συμπτώματα» του κορωνοϊού, κάποιοι βοηθοί του φέρεται να «ανησυχούν όλο και περισσότερο» για την υγεία του τις τελευταίες ημέρες, με τον Μπόρις Τζόνσον να «βήχει έντονα» κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών συνδιασκέψεων».

Ο Μπόρις Τζόνσον, «ήταν πιο βαριά άρρωστος από ότι τόσο αυτός όσο και οι υπάλληλοί του ήταν διατεθειμένοι να παραδεχτούν» σύμφωνα με την Guardian, επικαλούμενη πηγή που λέει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός «παρακολουθείται από γιατρούς που ανησυχούν για την αναπνοή του».

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον “πηγαίνει καλά” και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ μετά την εισαγωγή του βρετανού ηγέτη χθες, Κυριακή, στο νοσοκομείο.

“Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”, δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

“Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10”, πρόσθεσε ο Τζένρικ αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ