aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέοι & Παίδες

Ο κύκλος της προεργασίας της ΚΟΠ για καλύτερη οργάνωση των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίστηκε σήμερα με νέα ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Όπως λέχθηκε από την περασμένη εβδομάδα, οι επαφές με εκπροσώπους Ακαδημιών θα είχαν συνέχεια και σήμερα δόθηκε η ευκαιρία για να εκφραστούν απόψεις από μεγάλο αριθμό ομάδων.

Οι εισηγήσεις σε κατοπινό στάδιο θα φτάσουν γραπτώς στα Σωματεία για να εκφράσουν την τελική τους άποψη ενόψει της διοργάνωσης των αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Σάββας Κωνσταντίνου παρουσίασε σημαντικά στατιστικά στοιχεία (τα ίδια που παρουσίασε και στην πρώτη σύσκεψη) που αφορούν τη μέχρι τώρα διαδρομή των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων και αποτελούν πολύτιμο εργαλείο για την αναδιοργάνωση τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα και όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος της αξιολόγησης, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών της ΚΟΠ για λήψη απόφασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ