aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜία σύλληψη στην Κύπρο για τα στημένα στο Βέλγιο!

Μία σύλληψη στην Κύπρο για τα στημένα στο Βέλγιο!

Η συντονισμένη επιχείρηση  με στόχο να εξαρθρωθεί το κύκλωμα που δρούσε στο βελγικό ποδόσφαιρο έχει ήδη αποτελέσματα και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Active 107,4 & 102,5 «Βάλε ένα Γκολ» με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή, έγινε ήδη η πρώτη σύλληψη στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Έρευνες και στην Κύπρο για το σκάνδαλο διαφθοράς στο βελγικό ποδόσφαιρο

Πρόκειται για 52χρόνο ξένο κάτοικο Κύπρο ο οποίος θεωρείται ύποπτος για παράνομες δραστηριότητες, ίσως και για ξέπλυμα χρήματος μέσω της εταιρείας του.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» οι ανακρίσεις της Κυπριακής Αστυνομίας διερευνούν υποθέσεις Πλαστογραφία;, Φοροδιαφυγή;, Νομιμοποίηση; εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και αδικήματα διαφθοράς.

Διαβάστε επίσης: Χάος στο βελγικό ποδόσφαιρο: Συλλήψεις για στημένα, ξέπλυμα και φοροδιαφυγή

Η Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας από το Βέλγιο αφορά αδικήματα που έγιναν στο διάστημα 2012-2018.

Σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου το πρωί έγιναν τέσσερις έρευνες σε υποστατικά και γραφεία εταιρειών σε Λευκωσία και Αμμόχωστο. Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός εγγράφων, 4 Υπολογιστές, 2 φορητοί υπολογιστές και δύο I PAD. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος πέραν των 15 αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες

Παρόντες στην επιχείρηση είναι και δύο Βέλγοι ανακριτές, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο για αυτό το σκοπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ