aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙσόπαλο το φιλικό, 22.000 κόσμος και κοινωνικά μηνύματα!

Ισόπαλο το φιλικό, 22.000 κόσμος και κοινωνικά μηνύματα!

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς εξήλθε ισόπαλος 2-2 στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, στην ιδιαίτερα φιλόξενη έδρα των Σέρβων.

Αμφότερες οι ομάδες, αναμετρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (08/11) στο στάδιο Μαρακανά στο Βελιγράδι, σε μια εξαιρετική βραδιά με τρομερή ατμόσφαιρα και τραγούδια.

Σε παρουσία περίπου 22.000 φιλάθλων, οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και έστειλαν για άλλη μια φόρα ένα κοινωνικό μήνυμα, καθώς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν ένα μπλουζάκι όπου καλούσαν τον κόσμο να συμμετάσχει στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Όσον αφόρα στο αγωνιστικό μέρος, ο αγώνας ήταν μοιρασμένος σε φάσεις για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν και από ένα δοκάρι. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά μεσοεπιθετικά έδειξαν καλή εικόνα, παρά το γεγονός ότι είχαν 20 μέρες να αγωνιστούν, όμως, αμυντικά υπήρχαν κάποια προβλήματα με τα ακραία μπάκ. Επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές , αλλά και αλλαγές προσώπων σε θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ