aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕτήσιο σεμινάριο ΚΟΠ – ΕΑΚ με νέες σημαντικές ενότητες

Ετήσιο σεμινάριο ΚΟΠ – ΕΑΚ με νέες σημαντικές ενότητες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας στη Λευκωσία το ετήσιο σεμινάριο που διοργανώνουν ΚΟΠ – ΕΑΚ για ενημέρωση των αθλητικών συντακτών.

Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η ΚΟΠ σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου διοργάνωσαν σε συνεργασία το ετήσιο σεμινάριο μέσα από το οποίο έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες αλλαγές στο ποδόσφαιρο μας.

«Είναι μια καλή ευκαιρία για τα μέλη της ΕΑΚ που ασχολούνται καθημερινά με το ποδόσφαιρο να ενημερωθούν για όλες τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει και να λύσουν την οποιαδήποτε απορία.

Φίλοι αθλητικοί Συντάκτες και συνεργάτες στο χώρο του ποδοσφαίρου

Η Ομοσπονδία, προσωπικά αλλά και μέσω του Γραφείου Τύπου δεν περιορίζεται μόνο στο ετήσιο σεμινάριο για να σας ενημερώσει και να λύσει απορίες. Είμαστε καθημερινά στη διάθεση σας, γνωρίζοντας πως εσείς είσαστε οι υπεύθυνοι για μετάδοση σωστής πληροφόρησης προς τον κόσμο.

Όπως θα δείτε και από τη θεματογραφία του σεμιναρίου, λόγω των αλλαγών φέτος προστέθηκαν και νέες ενότητες.

Δυστυχώς λόγω της περιπέτειας που όλοι βιώνουμε τις αλλαγές που επέφερε σε όλους τους τομείς της ζωής μας η πανδημία Covid-19, έτσι και το ποδόσφαιρο μας λειτουργεί πλέον σε άλλους ρυθμούς με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων.

Θα γίνει επίσης ενημέρωση για την εφαρμογή του VAR στο ποδόσφαιρο μας, τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και τις τροποποιήσεις των προκηρύξεων μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο σημερινό σεμινάριο και είμαι βέβαιος πως μέσα από την πληροφόρηση που θα ακολουθήσει θα εμπλουτίσετε περισσότερο τις γνώσεις σας», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς.

Οι εργασίες του σεμιναρίου άρχισαν με την επεξήγηση των νέων κανονισμών και τις αλλαγές στις Προκηρύξεις από τον κ. Μωλωνά και ακολούθησε παρουσίαση για το Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων από τον υπεύθυνο ασφαλείας ΚΟΠ Μιχάλη Αγγελίδη.

Οι δύο τελευταίες ενότητες του σεμιναρίου αφορούσαν την διαιτησία και την εφαρμογή του VAR. Για τους νέους κανονισμούς έγινε παρουσίαση από τον Κώστα Θεοδότου (Τμήμα Διαιτησίας ΚΟΠ Ακαδημία Διαιτητών/Παρατηρητών) και ακολούθως έγινε παρουσίαση για το VAR από τον υπεύθυνο εκπαίδευση VAR Μιχάλη Κουκουλάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ