Η αυλαία του Ayia Napa Soccer Festival 2018 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού όσοι βρέθηκαν στο μεγαλύτερο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Κύπρο απόλαυσαν ένα γεμάτο 4ήμερο με τεράστιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.
Διαβάστε επίσης: Η υπερβολική πίεση στον 20χρονο Σάλαϊ!
Πολλές ομάδες ξεχώρισαν, λίγες όμως κατέκτησαν τα βαρύτιμα τρόπαια με τους 2007 του ΑΠΟΕΛ να κατακτούν τον τίτλο στην κατηγορία Lions. Οι μικροί γαλαζοκίτρινοι πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία αφού κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 1η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες. Με 6 νίκες και 17 τέρματα υπέρ και 5 κατά η ομάδα του Πρόδρομου Μιχαήλ, προπονητή του 2007 άφησε άριστες εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν άλλος ένας από τον ΑΠΟΕΛ
Στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο το Κλιμάκιο Λευκωσία του Ολυμπιακού Πειραιώς αν και έχανε με 2-0 από το 4ο λεπτό κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα, να επικρατήσει με 3-2 και παράλληλα να στεφτεί πρωταθλητές στην κατηγορία του.
Η σκληρή δουλειά που γίνεται σ’ αυτές τις ηλικίες φέρνουν αποτελέσματα και αυτό φάνηκε και στο Ayia Napa Soccer Festival 2018.
Ομάδα 2007 Lions
Προπονητής: Πρόδρομος Μιχαήλ
Προπονητής τερματοφυλάκων: Πανίκος Τσουδερός
Ποδοσφαιριστές: Μίλτος Δημοσθένους, Λούκας Αυλωνίτης, Μάρκος Τζουρούδης, Ανδρέας Γεωργίου, Ανδρέας Αργυρίδης, Θεόδωρος Καρασούλας, Ζακ Μιχαήλ, Αντριάνο Θεοφάνους, Νικόλας Φοινικαρίδης Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Μάριος Σιονής, Γιώργος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Μιχαήλ.















