aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔουλειά στο σπίτι και για τους ποδοσφαιριστές (vid)

Δουλειά στο σπίτι και για τους ποδοσφαιριστές (vid)

Παρά την υποχρεωτική διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, οι ποδοσφαιριστές των κυπριακών ομάδων, όλων των κατηγοριών, συνεχίζουν τη δουλειά από τους σπίτι τους, προετοιμαζόμενοι για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει από τις ομάδες τ0υς συγκεκριμένα προγράμματα εκγύμνασης και διατροφής, τα οποία ακολουθούν, έτσι ώστε η αναπάντεχη διακοπή της ποδοσφαιρικής δράσης να τους επηρεάσει στο λιγότερο δυνατό βαθμό. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες βρίσκονται σε θέση αναμονής, περιμένοντας τις συζητήσεις της UEFA με την ΚΟΠ και ακολούθως της κυπριακής ομοσπονδίας με τους διάφορους φορείς της Κύπρου, ανάμεσα τους και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), για να εξακριβωθεί το πότε θα είναι σε θέση να επαναρχίσει το ποδόσφαιρο.

Πάντως, όπως τονίζει η UEFA, η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων -έστω και με καθυστέρηση μηνών- αποτελεί ξεκάθαρη γραμμή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Έχοντας αυτό στα υπόψη, οι ποδοσφαιριστές μένουν σπίτι και προπονούνται, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα επαγγελματισμού, υπευθυνότητας και αισιοδοξίας! Αρκετοί παίκτες ανεβάζουν αυτές τις μέρες βίντεο με τα hashtags #HomeTraining, #SaveLives και #PASP.

Ο ΠΑ.Σ.Π. με τη σειρά του ετοίμασε βίντεο με τους ποδοσφαιριστές σε στιγμές προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ