aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιψήφιος αριθμός νεκρών στην Κύπρο από κορωνοϊό, 36 νέα κρούσματα

Διψήφιος αριθμός νεκρών στην Κύπρο από κορωνοϊό, 36 νέα κρούσματα

Ακόμη ένας άνθρωπος στην Κύπρο έχασε τη μάχη με τον ιό COVID-19. Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων ανέρχονται στα 10. Πρόκειται για γυναίκα 77 ετών με υποκείμενα νοσήματα. Ήταν διασωληνωμένη στην Εντατική του Γ.Ν. Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας κατά τη σημερινή ημέρα καταγράφονται 36 νέα περιστατικά ατόμων που νοσούν με τον COVID-19. Συνολικά καταγράφονται 356 περιστατικά έως τώρα.

– 24 από ιχνηλάτηση

– 1 άτομο από ταξίδι και

– 11 των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Συνολικά 8186 εργαστηριακές αναλύσεις. Τα 227 περιστατικά προέρχονται από επαφές. 27 από τα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά έχουν αποθεραπευθεί. Ως θετική είδηση αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι ασθενής από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λεμεσού αποσωληνώθηκε. Παραμένει στην εντατική αλλά είναι σαφώς καλύτερα.

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν τα επιδημιολογικά στοιχεία τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου για την ανακοίνωση των περιστατικών κορωνοϊού στην Κύπρο.

Μέχρι την 31η Μαρτίου 2020, έχουν συνολικά πραγματοποιηθεί 7.397 διαγνωστικές εξετάσεις (844,5 ανά 100.000 πληθυσμό). Τη γεωγραφική κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κύπρο παρουσίασε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας.

Σε αναλογία πληθυσμού αρκετά αυξημένα είναι τα κρούσματα σε Πάφο, αλλά και στην Επαρχία Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα στην Αραδίππου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ INFOGRAPHIC ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ PHILENEWS

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ