aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑκαδημία Ευθυμιάδη: Επετειακό αναμνηστικό λεύκωμα

Ακαδημία Ευθυμιάδη: Επετειακό αναμνηστικό λεύκωμα

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ευθυμιάδη, το 2016, συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής. Από το 1996 έως και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει ποδοσφαιρική παιδεία σε εκατοντάδες νέους. Η Ακαδημία Ευθυμιάδη υπήρξε η πρώτη ιδιωτική ακαδημία ποδοσφαίρου στην Κύπρο, η οποία καλλιέργησε μεθοδικά το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή της η Ακαδημία Ευθυμιάδη ετοίμασε ένα επετειακό αναμνηστικό λεύκωμα, στο οποίο παρουσιάζονται και καταγράφονται οι πολύπλευρες δραστηριότητές της από το 1996 έως το 2016.

Στο λεύκωμα περιλαμβάνεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες δραστηριότητες της Ακαδημίας στην Κύπρο και το εξωτερικό. Από αγώνες, ταξίδια-τουρνουά στα οποία συμμετείχε, εκδηλώσεις, εκδρομές και διαλέξεις τις οποίες διοργάνωσε.

Πάρα πολλά παιδιά πέρασαν από την Ακαδημία Ευθυμιάδη, ανδρώθηκαν, πήραν τις σωστές βάσεις και σήμερα διαπρέπουν σε αρκετές ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Πιέρος Σωτηρίου. Το λεύκωμα αποτελεί ταυτόχρονα και πρότυπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς σ’ αυτό περιλαμβάνονται σημαντικά κεφάλαια, τα οποία αφορούν γενικότερα τις ακαδημίες.

Όπως ο κώδικας ηθικής συμπεριφοράς προς αθλητές, γονείς, προπονητές, διαιτητές, ο τρόπος ορθής λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου αλλά και επισημάνσεις από διάφορους ειδικούς για το ρόλο του προπονητή και τη σημασία της σωστής διατροφής στον αθλητισμό. Η παρουσίαση του λευκώματος της Ακαδημίας Ευθυμιάδη θα γίνει αύριο στις 19:30, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ