aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤρίτωσε το κακό και η θηλιά έσφιξε περισσότερο

Τρίτωσε το κακό και η θηλιά έσφιξε περισσότερο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τους 10 βαθμούς που μάζεψε ο Εθνικός από τις 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου (νίκησε Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Καρμιώτισσα και εξήλθε ισόπαλος με Νέα Σαλαμίνα), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, κάτι που έσφιξε περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό. Ηττήθηκε από την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 22 βαθμούς, κάνοντας τη ζωή του ακόμα πιο δύσκολη ενόψει της συνέχειας.

Στο προχθεσινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να αντιδράσει δυναμικά όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Για να ακριβολογούμε, μετά το πέναλτι που δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Χουντόμπιακ, η ομάδα της Αχνας έμοιαζε κομμένη στα δύο και το «πλήρωσε», μαζεύοντας τρίτη διαδοχική ήττα. Το πάλεψε φιλότιμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο φάνηκε στη συνέχεια πως δεν είχε τις λύσεις για να φύγει με το βαθμολογικό όφελος από το ΓΣΠ. Όπως είπε ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο Εθνικός πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να καλύψει τη διαφορά και να ανανεώσει την παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Ο Κύπριος τεχνικός καλείται να ανασυντάξει την ομάδα του ώστε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τον καλό αγωνιστικό εαυτό της. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι βαρυσήμαντο. Είναι καθοριστικά τα επόμενα 90λεπτα, αφού θα καταδείξουν πάρα πολλά όσον αφορά στην υλοποίηση του στόχου.

Ο Χαραλάμπους, βάζει μία άνω τελεία στο πρωτάθλημα καθώς αύριο το πρόγραμμα «λέει» Ολυμπιακός για το κύπελλο. Στόχος; Η εξασφάλιση εκείνου του αποτελέσματος που θα δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ