aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Θέλω την Ομόνοια στα ημιτελικά, πιστεύω στο Κύπελλο»

Τορναρίτης: «Θέλω την Ομόνοια στα ημιτελικά, πιστεύω στο Κύπελλο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, την επόμενη ημέρα της μεγάλης πρόκρισης κόντρα στην Ανόρθωση. Άφού έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών της ομάδας του, εξέφρασε την προτίμηση του στην κλήρωση για τα ημιτελικά, ενώ τόνισε πως πιστεύει για κατάκτηση του κυπέλλου.

Όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης:

Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου και ειδικά για τους Καλίλι και ο Αλτσέους: «Φαίνεται ότι είναι μεγάλης ποιότητας ποδοσφαιριστής ο Καλίλι. Ο Αλτσέους αγωνιζόταν με τον Γκεριέ στην Εθνική Αιτής. Πρέπει να πιστώσουμε και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε, ειδικά για τους Κύπριους. Ο Χαραλάμπους, ο Βαγγέλής, ο Ψύχας δίνει την ψυχή του, ο Πεχλιβάνης που ήρθε από τραυματισμό, ο Μουκτάρης, ο Μολ, ο Γκόρουπετς. Ο γιος μου μου είπε «παπά είναι μεγάλος παίκτης, τον είδα στον τελικό Κυπέλλου με τον Εθνικό». Ήρθαν πίσω και τα λιοντάρια. Λέω, εδώ θα δείξουμε αν σηκωθούμε. Το πιστεύω για το Κύπελλο».

Έχετε προτίμηση στα ημιτελικά: «Θα προτιμούσα την Ομόνοια. Ο λόγος είναι κυρίως οικονομικός. Δίνουμε μια μάχη με το οικονομικό. Έχουμε τον Πέτρο Σάββα που βοηθά».

Για την μάχη του β’ γκρουπ: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάποιες ομάδες θα είναι αδιάφορες. Θα επηρεάσει την όλη διεξαγωγή του β’ γκρουπ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα έπρεπε να πάρουμε έξι βαθμούς και πήραμε έναν. Μείναμε πίσω αλλά η ουσία είναι από τον πάτο να βγεις πάνω. Η ζωή μου η ίδια είναι έτσι. Ήμουν στο πάτωμα και έκανα την ανάσταση».

*«Είπα στον κ. Γιανέφσκι πριν δύο μήνες ότι θα τον συναντήσω στον τελικό. Μάλιστα μου έστειλε μήνυμα και μου έδωσε συγχαρητήρια. Ο Γιανέφσκι είναι ένας 12ο ποδοσφαιριστής. Το coaching που κάνει είναι μοναδικό στο παγκόσμιο. Θα χαρώ πολύ να τον βρω στον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ