aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο συμβόλαιο του Λαΐφη με τη Σταντάρ

Το συμβόλαιο του Λαΐφη με τη Σταντάρ

Βελγικό δημοσίευμα έριξε «βόμβα» επαναπατρισμού του Κωνσταντίνου Λαΐφη μετά από μια πενταετία στη Σταντάρ Λιέγης, κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα όμως, το κατά πόσο ευσταθεί το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα, αφού ο Κύπριος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα και για τη νέα σεζόν.

Συμβόλαιο μάλιστα το οποίο ανέρχεται σύμφωνα με βελγικές πηγές περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως (20.000 ευρώ την εβδομάδα). Ποσό που πολύ δύσκολα θα έβγαζε από το ταμείο της κυπριακή ομάδα. Παράλληλα, ζήτημα αποτελούν και τα χρήματα που θα ζητήσει η Σταντάρ, προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Είναι πάντως εδώ και καιρό γνωστή η πρόθεση του Λαΐφη για αποχώρηση από τη βελγική ομάδα. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα επιβεβαιωθεί το βελγικό δημοσίευμα στον απόλυτο βαθμό ή αν θα αποχωρήσει για άλλη ομάδα του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ