aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΡίχνουν «βόμβα» οι Βέλγοι: «Συνεχίζει στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Λαΐφης»

Ρίχνουν «βόμβα» οι Βέλγοι: «Συνεχίζει στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Λαΐφης»

Έτοιμη να… πυροδοτήσει βόμβα εμφανίζεται κυπριακή ομάδα. Όπως μεταδίδουν στο Βέλγιο, ο αρχηγός της Σταντάρ Λιέγης και της Εθνικής, Κωνσταντίνος Λαΐφης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται η ομάδα. Παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο Κύπριος διεθνής έχει εκφράσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη βελγική ομάδα εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ντιντιέ Σιν, ο Λαΐφης θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο για προσωπικούς λόγους. Αυτός ήταν ο λόγος που η Σταντάρ παραχώρησε άδεια στον ποδοσφαιριστή, ώστε να αποχωρήσει νωρίτερα από το Βέλγιο για την Κύπρο, ενόψει των υποχρεώσεων του με την Εθνική, όπως σημειώνεται.

Να σημειώσουμε πάντως ότι το συμβόλαιο που διατηρεί ο Λαΐφης με τη βελγική ομάδα είναι αρκετά ψηλό και λίγες είναι οι κυπριακές ομάδες που θα μπορούσαν να τον ικανοποιήσουν οικονομικά.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει ως δεδομένο όπως μεταδίδουν στο Βέλγιο ότι θα αποχωρήσει από τη Σταντάρ, μετά από μια πενταετία, κατά την οποία κατέγραψε 256 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 14 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ