aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤο πάνω χέρι η Πάφος FC, πίστη για ανατροπή ο Απόλλων

Το πάνω χέρι η Πάφος FC, πίστη για ανατροπή ο Απόλλων

Ηχηρό μήνυμα ποιότητας των γαλάζιων, αποφασιστικότητα για πρώτη νίκη εις βάρους από τους κυανόλευκους

Σε έναν αγώνα όπου το πάθος και η τακτική διεκδικούσαν την πρωταγωνιστική θέση, η Πάφος FC κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 2-1 επί του Απόλλωνα (Πέπε 28′, Δημητρίου 85′/Μαλεκκίδης 35′) στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Με τη χθεσινή νίκη, η ομάδα του Καρσέδο πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Απριλίου, στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Η νίκη της Πάφου δεν της δίνει απλώς ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, αλλά στέλνει ηχηρό μήνυμα για την αποφασιστικότητα και την ποιότητά της. Η ρεβάνς προμηνύεται συναρπαστική, με τον Απόλλωνα να αναζητά την ανατροπή και την Πάφο να επιδιώκει την επικύρωση του χθεσινού αποτελέσματος.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει ασφαλώς δύσκολο έργο και το ξέρει. Άλλωστε στην τρέχουσα σεζόν δεν νίκησε την αντίπαλό της στον ημιτελικό (0-3, 1-1 τα μεταξύ τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα). Ωστόσο έχει την πίστη ότι την τέταρτη φορά θα πετύχει όχι μόνο την πρώτη επιτυχία εις βάρος της, θα εξασφαλίσει και σκορ πρόκρισης στον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ