aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Το έψαξε για Βα η Ομόνοια»

«Το έψαξε για Βα η Ομόνοια»

Ακραίο επιθετικό, δεξιοπόδαρο που να παίζει στο αριστερό άκρο είναι το προφίλ του ποδοσφαιριστή που ψάχνει ο Χένινγκ Μπεργκ στο μετεγγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προτάθηκαν και μάλιστα αρκετές, όμως ο Νορβηγός τεχνικός θα ανάψει το πράσινο φως για ενίσχυση μόνο εάν κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει μπορεί να ανεβάσει ποιότητα την ομάδα και νοείται πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσει «χρυσάφι».

Πέραν τούτου ο προπονητής της Ομόνοιας είναι διστακτικός για κίνηση, αφού δεν επιθυμεί να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, κάτι που απαιτείται στο ενδεχόμενο μετεγγραφής αφού δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ.

Έτσι, οι πράσινοι σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνάδελφος Αντρέας Γεωργιάδης στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ2, έψαξαν την περίπτωση του Βα της Πάφου, ο οποίος είναι 22 ετών και δεν παίρνει θέση στον Κατάλογο Α. Ο βραχύσωμος άσος εδώ και μέρες έφυγε από την Κύπρο χωρίς άδεια της διοίκησης και το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ΡΙΚ η προκαταρκτική επαφή που έγινε από πλευράς κατέδειξε πως δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ