aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Θέλουμε τους βαθμούς περισσότερο από την Ομόνοια»

«Θέλουμε τους βαθμούς περισσότερο από την Ομόνοια»

Δηλώσεις παραχώρησε στο γραφείο Τύπου της ομάδας του Ερμή, ο Γιώργος Ταραλίδης. Ο Ελλαδίτης άσος ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια στένεψαν και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για χαμένους βαθμούς. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην έλευση του νέου προπονητή ευελπιστώντας ότι θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μετά απ’ όλα αυτά τα άτυχα αποτελέσματα που έχει η ομάδα είναι φυσιολογικό να μην επικρατεί στις τάξεις της ομάδας η καλή ψυχολογία που επικρατούσε προτού αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουν στενέψει τα περιθώρια, πρέπει ο κάθε ένας να λάβει τα μέτρα του. Δεν είμαστε μικρά παιδιά.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς πόσο μάλλον εμείς που είμαστε στην τελευταία θέση. Νομίζω, ότι ο καθ’ ένας πρέπει να βάλει κάτω το εγώ του και να παίξουμε μπάλα. Κάθε εβδομάδα λέγουμε τα ίδια αλλά δυστυχώς στο γήπεδο δεν μας βγαίνει… Στένεψαν πολύ τα περιθώρια δεν μπορούμε να χάνουμε άλλους βαθμούς. Νομίζω αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ήρθε και ο νέος προπονητής νομίζω θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Προχωράμε, θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι απέναντι στην Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ