aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΘα κλαίμε επί φερέτρων και επί ερειπίων!

Θα κλαίμε επί φερέτρων και επί ερειπίων!

Τις προάλλες, στον αγώνα του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ τα χουλιγκάνια αλώνιζαν κι έπαιζαν ξύλο εντός του αγωνιστικού χώρου! Χθες, το λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ δεν άρχισε ποτέ, επειδή οι ταραξίες ετοιμάζονταν για πόλεμο!

Την ώρα που η Αστυνομία έχει εισηγηθεί την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για τις ομάδες με τον μεγαλύτερο όγκο οπαδών, είμαστε… έτοιμοι για άλλη μία «νεκροψία». Κι είναι βέβαιο ότι ο καθένας θα πει τα δικά του, ο ένας το μακρύ του, ο άλλος το κοντό του, χωρίς όμως να τολμούμε να δούμε κατάφατσα την πραγματικότητα.

Δεν μπορούμε, πλέον, να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Η βία στα γήπεδα επέστρεψε με την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών. Οι αριθμοί «φωνάζουν» και στρουθοκαμηλίζουν όσοι προσποιούνται ότι έχουν πρόβλημα… ακοής. Χωρίς τους οργανωμένους, τα επεισόδια στα γήπεδά μας ήταν μηδέν!

Με την παρουσία τους, για πολλά χρόνια καμιά 20αριά συμπολίτες μας (ο πραγματικός μέσος όρος), τραυματίζονταν σοβαρά κάθε χρόνο και κατέληγαν στο νοσοκομείο. Τώρα τελευταία, ολοένα και πλησιάζουμε προς την κακιά στιγμή που θα κλαίμε επί φερέτρων και επί ερειπίων!

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ