aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤέλος από την ΑΕΚ ο Ασάντε, η ΚΟΠ τον έντυσε ξανά στα πράσινα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Ασάντε, η ΚΟΠ τον έντυσε ξανά στα πράσινα

Ποδοσφαιριστής της Δόξα είναι ξανά και επίσημα ο Ερνέστ Ασάντε. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (14/1) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γκανέζο επιθετικό, ο οποίος χθες εγγράφηκε και πάλι στο δυναμικό της ΚΟΠ, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία. «Η Δόξα Κατωκοπιάς ενέγραψε στο δυναμικό της τον Ernest Kwabena Asante», σημειώνεται στη ροή ενημέρωσης μετεγγραφών στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ernest Asante. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Λίγο αργότερα ήλθε και η επισημοποίηση της μετεγγραφής από τη Δόξα, μέσω ανακοίνωσης. «Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Ernest Asante στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή πίσω στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», σημειώνει η προσφυγική ομάδα.

325605929 750278166121216 8443486818495106000 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ