aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ«Τελικά ποιοι θα πέσουν;»

«Τελικά ποιοι θα πέσουν;»

Ακούγοντας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Δόξας, περί σιγουριάς για παραμονή στην Κατηγορία, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «με το έτσι θέλω και γιατί το αξίζει», διερωτήθηκα, «τελικά ποιοι θα πέσουν;».

Οι παράγοντες των ομάδων, που δίνουν «μάχη» για την παραμονή, εκφράζουν συχνά- πυκνά τη σιγουριά τους. Είτε αυτό γίνεται μετά από μια επιτυχία είτε από ένα ατυχές αποτέλεσμα. Καλή ώρα στην περίπτωση του Καραβίδα, που αισθανόταν το αίσθημα της αδικίας για πέναλτι σε βάρος της Δόξας στο παιχνίδι με τον Άρη.

Από τη μια υπάρχει η πίστη και αλίμονο να μην υπήρχε στους παράγοντες που βάζουν τα λεφτά τους, από την άλλη θα πρέπει να στείλουν και μια αισιόδοξη νότα ασχέτως του τι μπορεί να διαβλέπουν ενόψει της συνέχειας. Η «μάχη» της παραμονής παρουσιάζει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όπως έχουν σήμερα τα βαθμολογικά δεδομένα, αυτή τη «μάχη» θα τη δώσουν τέσσερις ομάδες, Ακρίτας, Ολυμπιακός, Δόξα, Παραλίμνι.

Η Καρμιώτισσα, που είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, θα πρέπει να «αυτοκτονήσει», παρόλο που εάν δεν προσέξει ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο δρόμος πάντως είναι μακρύς, ακολουθούν 18 αγώνες (4+14). Και όσο βαδίζουμε προς την τελική ευθεία, βάσει του τι είδαμε μέχρι τώρα, το ενδιαφέρον όλο και θα μεγαλώνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ