aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤελεσίγραφο στον Ντανίλο, στη γωνία για Ψύχα και Μαλεκκίδη

Τελεσίγραφο στον Ντανίλο, στη γωνία για Ψύχα και Μαλεκκίδη

Πρόταση στον Ντανίλο Σιρίνο κατέθεσε η Δόξα για συνεργασία την επόμενη περίοδο. Ο Βραζιλιάνος, που αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, έχει εδώ και μέρες ενώπιόν του την πρόταση, με τη διοίκηση της Δόξας να κάνει ξεκάθαρο στον έμπειρο επιθετικό ότι θα αναμένει την απάντησή του μέχρι και αύριο Κυριακή.

Εάν δεν απαντήσει, τότε οι πράσινοι της Κατωκοπιάς θα κινηθούν για άλλη επιλογή. Ο Σακκάς πιστεύει στις δυνατότητες και την εμπειρία του Ντανίλο, όμως δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμη, γι’ αυτό και του έδωσαν προθεσμία να απαντήσει.

Παράλληλα στη Δόξα θα περιμένουν τον Απόλλωνα για τους Μαλεκκίδη και Ψύχα. Γνωρίζουν ότι δεν θα λάβουν άμεσα απάντηση αφού ο Τσόρνιγκερ θα αποφασίσει μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραχωρηθούν ως δανεικοί.
Οι προπονήσεις της Δόξας, που είναι διπλές, συνεχίζονται καθημερινά στο γήπεδο του Χαλκάνορα στο Δάλι. Από τη Δευτέρα το σκηνικό της προετοιμασίας θα μεταφερθεί στα βοηθητικά του Μακαρείου, ενώ στις 19 Ιουλίου η ομάδα θα βρεθεί στην Κυπερούντα.

Το πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα, Ρομάριο Μπαλντέ, αναμένεται σήμερα στην Κύπρο, ο Σαντίκ τη Δευτέρα, ενώ από βδομάδας θα έρθουν και οι Σισκόφσκι και Λαφράνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ