aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤάνκοβιτς: Αποκαλύπτουν συμφωνία διετίας και πρόταση του ΑΠΟΕΛ

Τάνκοβιτς: Αποκαλύπτουν συμφωνία διετίας και πρόταση του ΑΠΟΕΛ

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της Πάφος FC για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportbladet» ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυπελλούχους. Οι Σουηδοί αποκαλύπτουν πως ο συμπατριώτης τους εξτρέμ, πέραν από την Πάφος FC, είχε δεχθεί προτάσεις από τον ΑΠΟΕΛ, μία τουρκική και μία κινέζικη ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς έκανε την επιλογή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, επεκτείνει κατά δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την Πάφος FC στην Κύπρο.

Η επισημοποίηση της ανανέωσης συμβολαίου του Σουηδού αναμένεται να γίνει επίσημο σύντομα. Σε συνέντευξή του στην Sportbladet πριν τον τελικό του κυπέλλου με την Πάφο, ο Μουάμερ Τάνκοβιτς προανήγγειλε την παραμονή του στην Κύπρο.

Είπε ότι απολάμβανε τον εαυτό του στον σύλλογο, στον οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022. Αφού ο πρώην παίκτης της Χάμαρμπι συμμετείχε στην κατάκτηση του τίτλου του κυπέλλου, η Sportbladet θα μπορούσε στη συνέχεια να αποκαλύψει ότι η επιλογή του Σουηδού ήταν μεταξύ Πάφου, ΑΠΟΕΛ, μίας κινέζικης και μίας τουρκικής ομάδας.

Τώρα ο Σουηδός έκανε την επιλογή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Πάφος FC. Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Επεκτείνει έτσι το συμβόλαιό του κατά δύο χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ